1

Wij verzorgenjouw strijktot in de puntjes

Feestdagen

Op 21 juli 2021 (nationale feestdag) is ons strijkatelier gesloten. 

Doe beroep op onsstrijkatelier

Ons dienstenbedrijf biedt naast huishoudhulp bij jou thuis ook een strijkservice aan. Zowat 800 gezinnen maken bijna wekelijks gebruik van ons atelier. Door het leveren van uitstekende diensten behoort ons strijkatelier tot één van de grootsten van West-Vlaanderen. 


Je brengt jouw propere was binnen in het atelier of je laat het ophalen door onze gratis transportservice. Voor een mandje betaal je € 3,00 waarborg. Hangende kledingstukken worden in een hoes verpakt, deze kun je voor € 5,00 aankopen in het atelier. 


We hechten veel belang aan kwaliteit en hygiëne, daarom vragen wij dat het strijkgoed aan volgende eisen voldoet: 

- Fris en proper gewassen. 

- Goed droog zijn. 

- Alle ritsen/knopen open. 


 

Registreer nu!
widget-01.png

Het strijkatelier aanvaardt enkel dienstencheques als betaalmiddel. Eén cheque is 63 punten waard. Op de inventarislijst die met de gestreken was wordt meegegeven kun je een gedetailleerd overzicht zien van de punten die wij aanrekenen per gestreken stuk en het resterende saldo. 

widget-03.png
LalemanMelissaKamjonet.jpg

de strijkkamjonetkomt naar je toe!

Het is gekend dat ons dienstenbedrijf over een strijkatelier beschikt waar je je wasgoed tegen voordelige prijs en piekfijn kunt laten strijken. De meeste klanten vinden dan ook vlotjes de weg naar ons strijkatelier.  

  

Wist je dat het strijkgoed op het grondgebied van Bredene, Oudenburg en De Haan ook gratis wordt opgehaald en teruggebracht 

  

Ophaal/terugbreng momenten: 

  

Op maandagmorgen: Wenduine 

Op maandagmiddag: De Haan 

Op dinsdagmiddag: Bredene en Oudenburg 

Op donderdagmorgen: Wenduine  

Op donderdagmiddag: De Haan 

Op vrijdagmiddag: Bredene en Oudenburg 

 

Ja, ik wil strijkhulp!